Tajemství
Uprostřed smutných chvil
se smývám vodopádem.
Po všem zbyde tmavý třpyt
choulící se na hladině.
Smáčím i rukáv respektu,
to schválně před volností.
Vypařím se z vody
a neviditelně čekám.
Na jediný pohled
před pravdou,
že velká tajemství
už byla odhalena.
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)