auta
Anotace: bouračka na dálnici
auto jede po silnici
nabouralo na dálnici...
plno lidí zemřelo ,
auto přitom shořelo ..
hasiči tam přijeli,
ohen vodou hasili ....
a někdo v týhle rychlosti,
ztratil všechny schopnosti...
ztráta byla veliká,
jako celá afrika ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)