líbí se mi jak roste úroveň tvých obrazů, a taky že jsi se skutečně dal do vytváření klasických forem.
Pro ostatní: "tito řádci" je zživotnění a navíc dle mého soudu povedené. Čili z gramatického hlediska naprosto regulérní záležitost.
25.09.2007 00:15:00 | Dermgen
Malinko drhne rytmus, nové tvary slov, ale dobré a myšlenka šitá na míru tomuto webu...hi
08.08.2007 23:04:00 | zzlatý