Anotace: hltavě od začátku až do konce
Děkuji za komentář, takový poetický..
O Tvém básnickém talentu nepochybuji
29.07.2007 11:46:00 | Jasmin de Paris
když přestalo pršet
voda zůstala v ulicích
a mraky páry v srdcích hořících
se kupí pořád víc a víc
a když je pustíš
uletí třeba na měsíc
28.07.2007 23:20:00 | Elča