Anděl
Nechť padá sníh
a na tvých řasách
se vločka uchytí,
vždyť je jak naděje,
která se vyplní.
Pohledem níž
sjedeš do hlubokých
studánek,
tajemných hlubin,
plných hádanek.
Všude bílo,kolem tebe,
nejsi snad anděl,
který spadl z nebe.
Komentáře (4)
Komentujících (4)