Říká se, že prej kdo neměl zrzavou neví, co je to "láska"... (a já mám zrzavou... ;)
12.09.2007 11:33:00 | Blázen? =)
no kámo nechci ti radit... ale kolik jsi jich na to zbalil... na takové zbytečné oplzlosti ???řek bych že ani jednu... nebo si začni onanovat... možná se ti uleví a nebudeš psát takové sračky...
29.07.2007 12:40:00 | Chonglee