ještě ne
Cítím bolest,
možná jde jen o lest
mysli mé..
Vzpomínky v mé hlavě uvězněné
jsou nesnesitelné..
Nehet si koušu
a s každým dalším užírám se více..
Postupem času
vždy s kousnutím se strefuji do tónů,
jež k mým uším plují..
Občas tu nit basů
a krásného zpěvákova hlasu
přeruší kouř z cigaret
a já se kousnu mimo nehet..
*
Zpívá: "Miluj mě,
bláznivě a vroucně
toužím po tobě...
Chyby dělá každý,
však nejsme tu navždy"..
*
Jaká je realita,
to snad ví jen on sám,
já z iluzí se probrat nehodlám,
ještě ne,
ten čas nenastal**
Komentáře (8)
Komentujících (8)