essy, fakt je hodně hluboká a pravdivá a tak nějak i vím jak to myslíš v podtextu, mám to podobně...jako každá...
30.07.2007 16:28:00 | Jarky
... ne každý chlap .... je něžný a chápavý
*- .... jako já .... :-)))
/ no fuj, ... takhle hnusně jsem již dlouho nelhal ... :-)) /
PS
k tomu naštvání na nositele vlasních pravd, podepřených Božími ... a prudiče na druhou si jistě nick dokážeš dodat sama, ... myslím ale že by ho dotyčná osoba měla změnit na kosočtvereček ... což by jí slušelo asi nejvíce ... :-))
30.07.2007 16:16:00 | HarryHH
Snad to uznal,protože přesně to tak je.
A ve verších je to ještě víc,než pravda.
29.07.2007 20:53:00 | s.e.n
Máme to holt s těma nechápavýma chlapama občas těžký =) krásná...
29.07.2007 18:48:00 | Slečna z konce duhy
Moje milá, doufám, že se příště zase neubráníš... je to totiž nádherné.
29.07.2007 18:44:00 | Ludmila Ježová