Anděl strážný
Anotace: Věříte na svého anděla strážného?
Anděl strážný
Průzračné světlo mu z očí sálá…..
jeho víra je silná jako skála.
Můžeš se schovat pod jeho velká křídla,
jsou teplá a bílá jako křída.
Z jeho těla sálá energie a láska,
jeho tvář nezdobí ani jediná vráska.
Před zlem tě vždy ochrání,
jelikož jako kouzlo zlo zahání.
Musíš v něj však věřit,
aby tě mohl střežit.
Máme ho všichni, ať chceme nebo ne,
je s námi vždy…i v té nejčernější tmě!
Přečteno 521x
Tipy 3
Poslední tipující: blackwolf, Ariella13
Komentáře (6)
Komentujících (6)