Nešťastný muž
Anotace: příběh smutného muže
Nešťastný muž zrazen ženou
opuštěn synem
bojem poznamenán
zákonem hledán
všemi odsouzen
zklamán životem se rozhodl,
nechce být sám
našel si zbraň
přiložil prst ke spoušti
…výstřel…
dal sbohem dětským hrám
teď už není sám
bílý župan mu byl dán
na lůžko posazen mezi
…blázny…
však on jediný ví,
že je pouze
nešťastný.
Komentáře (2)
Komentujících (2)