Lučavka královská
Anotace: Pochopila jsem, že jsi naprosto ryzí charakter, zlato :-)
Jedna stará pohlednice s mozaikou
světa
Tvá krása se nikdy nevejde na papír
a inkoust stéká mi
po tvářích
století padlých andělů
tiše poplakává
zesinalé chodníky
zas půjdeš do práce
se lví hlavou
a budeš míjet vášně starých domů
na kočičím nebi bortí
dlažební kostky
konstelaci v D-dur
zaryj se mi do dlaní
horká hvězdo
cestopisů
Komentáře (2)
Komentujících (2)