Lentilky
Červená,žlutá,modrá,
ta je přece dobrá,
oranžová,žlutá,růžová,
malá,hezká,kulatá,
taková pěkná buclatá,
rozložím je na stůl,
nedostaneš ani půl.
Jsou moje,kup si svoje.
Rozplynou se hned,
chutnají jako med,
Není to jen myšlenka,
je to moje Lentilka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)