Můžu? Nesmím?
vlasy jsem spletla do culíku
a život podle hvězd v býku
na žádnou otázku nemám odpověď
a tak moc ji chci zrovna teď
s pocity, které zamkla jsem
mé touhy ztvrdly na kámen
už jenom ty můžeš snad
otevřít dveře do světa
zpytuji svědomí,
zda tuhle lásku mi
patří přijímat...
Komentáře (4)
Komentujících (4)