Anotace: jen pro ni :)
Nádhera za 0%
27.08.2007 17:54:00 | Jsem ten kdo jsem
Mohla moc potesit, to je pravda...<mozna az moc takova..<sladka a optimisticka...<ale pekna...
<hodne zdaru
10.08.2007 14:47:00 | Me and you and all the others
Ach...Co k tomu napsat? Makisku ty ani nevíš co si pro mě tímhle udělala. Je to asi zatím nejkrásnější dárek jaký sem dostala. Díky ti strašně moc :-* A ano potěšila :-)
05.08.2007 01:35:00 | Nik6
myslim, ze odpovida tvemu veku. mas zadelano na celkem slusny potencial:) tak jenom zkousej a zkousej, mas na to;)
31.07.2007 23:54:00 | synthetic darkness