Naopak já si vůbec nemyslím že to je smutný. Chtěla bych, když mi po nocích bývá smutno vědět že je se mnou člověk kterého jsem milovala.
30.07.2007 15:22:00 | Lucie Teru
Naopak já si vůbec nemyslím že to je smutný. Chtěla bych, když mi po nocích bývá smutno vědět že je se mnou člověk kterého jsem milovala.
30.07.2007 15:22:00 | Lucie Teru