Anotace: jen mě to tak napadlo..
Ahoj, zaujal mě tvůj nick, tak jsem se koukl na nějaké tvé dílo... většinou tu někteří 15ti letí mají poněkud bezduché díla, ale to se o tom tvém říct nedá... má to myšlenku a to takovou, co mi hodně imponuje... naprosto s tebou souhlasím... myšlenka je pro mě v básni hodně důležitá, i když bych měl k provedení nějaké výhrady, ale jinak pěkné... hodně zdaru v další tvorbě... =))
09.08.2007 23:01:00 | Miro Sparkus
Zaujala, ale je dosti nelibozvučná a na mě je tam přemíra slov. Méně je někdy více.
31.07.2007 19:39:00 | prostě Zuzana