Anotace: .....
Brácha,souhlasim s tebou...Je to tvůj styl psaní a je jedinečnej!!!Drž se toho dál!!!Já možná zvládnu občas napsat nějakou dobrou povídku,ale ty tvoje básničky sou skvělý pořád!!!(Kdybys to nepochopil,tak to byla poklona!!!=D )
02.08.2007 14:48:00 | jesus of darkness
Já bych to nedělil na volný verš... nebo rým... je to prostě asi můj osobní styl psaní. Každý ať si tam najde co se mu líbí...
30.07.2007 18:17:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
to je volný verš nebo tam tak jedou rýmy že by je jeden hledal s loučí?
30.07.2007 13:11:00 | Brontosaurus