To mi je líto, Cecilko, drž se. Moje neteř asi ve 12ti jela v autě kde jich bylo asi 7 prolítla předním sklem a tvář měla pořezanou a plnou střepů, zatloukala taky..teď už má tvář trošku zahojenou...Hlavně ji opatruj a snad to bude vše dobré. H.
30.11.2005 11:50:00 | Hančí