smrt
jdem po trnité cestě životem
bolest nohou a srdce nepřestává
smrt je tím největším postrachem
a žádnou naději nám nedává
snažíme se překonat překážky
co nám život nastraží
občas zažijem i porážky
buďme ohleduplní a stále na stráži
smrt si najde kdekoli
v každé chvilce je nějaké riziko
takže ať jdeme kamkoli
nevezmem si vlastní chybu na triko
denně umírá takové množství lidí
a to bez rozdílů věku a zbytečně
jsou to naše chyby,smrt nikdo nevidí
příjde nečekaně rychle a to výtečně
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, PoeziGirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)