vzduch se vlní
Vzduch se vlní,kolej sálá
zas bych ti ráda zazpívala
maminko má milovaná
vždyť jsi to měla tolik ráda.
Při písničkách co vždy zněly
nahlas tvojí kuchyní
u srdce mě velmi bolí,
a zas se mi smutně sní.
Že slyším tvůj vlídný hlas
a vesele si zpíváš zas
svou oblíbenou písničku
a ještě nejsi v nebíčku.
Tolik slz jsem neviděla
co jich táta vyplakal,
od té doby co tu nejsi
tak se ještě neusmál.
Komentáře (2)
Komentujících (2)