Trapas
Anotace: Báseň, kterou jsem napsala do své druhé knihy :))
Jdu si takhle po ulici,
zeptaj se mě dva maníci:
"Co to táhneš za sebou?
Máš problémy s potřebou?"
Hanbou se v zem propadám.
Co to na té botě mám?
Marná sláva letím domů,
teď už se jen smějí tomu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)