aleprávěserodím
dejcháš
mi
na krk
a já
vzápětí
bourám ten stín
vletím
ti do srdce
jako
kdybych neuměla zastavit
šeptáš
mi
do vlasů
o lásce když sténáš
miluju tě
bez přestání
i bez varování
zmítám se
v tobě
jako kdybych
měla zemřít
.
.
ale právě se rodím
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (3)
Komentujících (3)