Negramotná
Anotace: dva týdny v čudu, jsou přece prázdniny :o)
Šátrám v polici
nad mojí postelí
snad i tam jsou moje sny
snad i tam se v noci tetelí
Otevřu knihu
prázdnou pro mé oči
/bojím se co na mne vyskočí/
neumím totiž číst
umím si jen písmenka
s mými myšlenkami plíst
Prohlédla jsem čisté stránky
na dopisy prázdné schránky
na písmenka
na myšlenky
pana Zdenka
slečny Lenky
plné stoly prázdné mísy
nebe kolmo dolů visí
kytka pro ni
proč nevoní?
nevadí
stejně se nakonec vezmou
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Thesssinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)