Mooc krásný! Nevím proč, ale celou dobu co jsem ji četla jsem se blaženě usmívala:) Děkuju!!!
06.08.2007 21:12:00 | reallive
Ten růžolící mrak ve vlajícím šatě
ač nečekán, zjevil se znenadání,
zvonku zjihnul hlas, zvoucí ku klekání
a krutý smutku oř stažen byl na opratě
Zašlá podlaha v celkem nuzné chatě,
tam příval radosti zřídka býval k mání,
to ON ji přinutil k jemnému zakývání
až zvířen prach co smeten na lopatě
Štěstí přistoupilo v zastoupení matky
k dětem, již objímá je hřejivě a blaze
jak světla Boží na oběžné dráze,
pak děti, zrak upřený do zahrádky,
modliteb šeptají naučené fráze
když pírko jen zbylo na podlaze
*** :o)
Jiří senior
02.08.2007 12:44:00 | j.c.
Moc hezké. Přeji Ti, aby k Tobě doletělo hodně pírek, a přineslo Ti samé štěstí.
31.07.2007 10:35:00 | frany73