Zrození a zahynutí

Zrození a zahynutí

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Jednoho dne,
co se každý rodil,
vnikal nový svět a
ten měl zničit zlo.

Však se nic nestalo a
to díky jednomu,
co zabil všechny,
co se do jeho cesty stavili.

Nikdo nevěděl proč to děla,
ale přišel jednou ten,
o kterém nikdo nikdy neslyšel.
Jako jediný se mu postavil,
avšak kdo ví jestli ho pokonal.

Tato historie je temná,
avšak v srdci mém se udála,
ale nikdy nespochybňovala to,
co na světě mi bylo milé a drahé,
tohle pro nás cenu nemá.

Myslel jsem vždy na jedno a
to bylo moje blaho v duši,
ale stálá myšlenka mě deptala,
co když to jednou skončí co bude potom?

Slunce pálelo,
vítr chladil,
říčka šuměla,
mraky plyly,
nebe modralo a
jediná myšlenka se mi honila,
proč to všechno tak je.

Nikdy jsem si nedokázal odpovědět,
jelikož jsem víru v sobě sama neměl,
tak teda končím s tím co bylo a
nový den bez mého zármutku k tobě padá,
na věky věků užívat si už budu,
kašlu na to co mohlo být,
jelikož tys to nechtěla a
opakovat si už nebudu,
mohlo to být lepší,
když stejně to být nemohlo.

Nikdy se neříkalo nikdy,
ale to už nepůjde,
však zůstalo to do dnes,
s tebou to nikdy nehlo,
tak proč se snažit tak moc?,
když stejně obdiv nezískáš?
a však nikdy nezískala.

To to pro nás mohla písen být,
tak už vím cos chtěla po tom roce,
když stejně si snít nemohla,
a prsten si chtěla na prstu nosit,
abys mohla co?raději nic!
však si minulost a dobrou noc,
nemám na co vzpomínat a
bolet mě to přestalo,
jelikož mám na jiné a lepší,
však já jsem to věděl a stále to vím,
tak nechápu o co ti jde,
když stejně každý tě na jedno chce….
Autor Kedaras, 31.07.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí