Poslyš příběh o mučedníkovi,
který hledal svého Boha a víru,
který pokorně trápil své tělo,
aby mohl být v Ráji se svým Bohem,
aby mohl spatřit jeho slávu,
který toužil po smrti stejně jako po životě,
a jeho Bůh jej zatratil,
a dal mu věčnou prázdnotu.