stejne si myslim, ze to musis v sobe mit nejake rozhadane. na me tento text pusobi jako kdyz place dusevne postizene dite. takovy mraz po zadech, vis.
01.10.2011 22:33:00 | tenflipskáj dysfunkt
Ty máš vždycky všechno tak upřímný a otevřený, a to je to uplně nejkrásnější, to mě vždycky uplně odzbrojí (třeba to s tim záchodem nebo tak :-D). Ale přitom pravdivý... :-)
10.08.2007 21:02:00 | Liss Durman
je to strasne hezky cisty a plny energie! a sem moc rada zes to takhle napsala...si stastna!..doufam ze ses!!!
31.07.2007 20:19:00 | Adrianne Nesser
Tak to je hodně pěkný dílo...... //vždycky
sedim na hajzlu// to mě celkem rozesmálo..:D
hezký:-)))
31.07.2007 16:39:00 | embryo v hlave