Tohle je skvělé, mám taky báječnou maminku, pro kterou bych i dýchala, takže vím co cítíš a o čem tohle je:) jsi moc dobrá, líbí se mi u tebe ty závorky, působí to tak nenuceně, jako bys jimi z lehčovala pocity:)
04.08.2007 21:55:00 | Sunny
Krásné vyznání mamince. Být na jejím místě, určitě by mě to velmi dojalo.
01.08.2007 11:47:00 | Marlene