Stavím slzový chrám
s nástěnnými mozaikami zobrazujícími
lidi v letu A na oltář
ukládám oběť –
tělo citu
krmeného pocity
Tělo páně přijímám –
vkládám do úst
jádro plodu zrozeného
ze zklamání splaceného
krví čiré barvy
Přijímám krev páně –
polykám šťávu Nechuť
jež rozlije se do celého mého těla
…blahobol
V tom chrámu jsi mě zmkla