vypnětemihlavujáchcižít
tak co
ti mam
říct
jim koláč
(co chutná jako svíčková)
piju čaj
hádam se
hledam odvahu
vymejšlim si
svý trapný historky
a lítám
ve všem co dělam
měla bych
změnit ten příběh
ne
ne
ne
měla bych
změnit jen ten děj
mý přání
je nezůstat
na místě kde brzdim
a
jinde
se stane co?
myslím
myslím
myslím
přemýšlím
a už nechci
vypněte mi hlavu
všichni řekněte
stop
já chci
jen svítit
na tvý ramena
a dělat
všechny ty věci
zvláštní
chci žít
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, ewon
Komentáře (9)
Komentujících (9)