Alunko.. tohelse ti opravdu mooc povedlo.. je to krasny.. ted prozivam neco stejneho..
20.08.2007 21:47:00 | March
Milanko,toto mile dievca si nezasluzi,aby si ju takto trapil...Aluna,som rada,ze som ta mohla spoznat,si skvele dievca,ale je mi luto,ze toto vsetko musis prezivat..
11.08.2007 12:08:00 | kacicka
Urcite te ma rad... vyckej a cas vsechno ma mila ukaze... vsak i ja Ti budu drzet palecky abys doska ke svemu stesti. .
04.08.2007 22:52:00 | carodejka