Mé vlnění
Slunce má žně,
modrá žije,
zelená všude
a ty vůně!
Venku léto,
uvnitř tma, zabloudila jsem?
Vlny krásy a bídy.
Vlní se jedna za druhou.
Nedají se utišit. Vyčerpávají Oči.
Utišení mám přečtené,
plán je v hlavě,
Ale nejde ke mě.
Utíkej za ním! Neboj!
Je Tvůj. No tak!
Komentáře (5)
Komentujících (5)