Zrcadlo
Anotace: Kdysi napsala má tužka. (snad pro Lukáše Duška?)
Bolí když poznáváš sám sebe
chrlíc ve tvář zrcadla
slova plná ironie
to zrcadlo je chladné
a v Tobě někde uvnitř
pravda hnije.
Jednou vyvalí se na povrch
to když před tím jako hejno much
se kolem Tebe slétnou lidé
a až značně opilí
si na chviličku na chvíli
otvírají srdce svá
aby nadlouho je před sebou
zase uzamkla.
A zrcadlo???
Je dál stejně chladné
tak v hořkosti mu spíláš
slova plná ironie
žít ne to není snadné
žít s tím že k srdci Tvému klíč
někde ztracený je.
Komentáře (0)