bolest od žihadla
v domě pana pavouka,
žádná moucha nekouká.
že měl pavouk pěknou smůlu,
stoup si včelám k domku úlu.
včela včele pošeptala,
že sladkost medu odebrala,
pavouk dostal žihadlo,
blízko místu Zdimadlo.
chudák mála, nemoh chodit ,
zbývalo mu slzy ronit,
nepomohly tenkrát rady,
brzy umřel pavouk hlady..
Komentáře (3)
Komentujících (3)