"Mám tě ráda,miláčku..."
Tepání v malíčku,
a nade mnou se skláněly
staré stromy
a šeptaly
své němé prosby.
Staré kino zachvátil požár,
potlačená radost
ziskuchtivé konkurence,
budem jen stát
/ruku v ruce/
a dívat se...
Šumění stromů,
otáčení pohledů,jako na bod v bílém
vyvolává pozornost,
/zvrácenost?/
sladká věta je analgetikum
stejně jako
tepání v malíčku,
impulzy,
co sdělují,
že žiji.
Komentáře (4)
Komentujících (4)