Nebylo to teď dávněji někde ve zprávách, že se někdo narodil ve vlaku?:)
Já se narodila v taxíku:D (ale ne celá:))
jo a odvolím si to představovat jako cestu z A do XX, protože jsem holčička:)
09.08.2007 18:03:00 | Rádoby zoufalá
... a ten film ... co promítají za okny! ... WNE ... správně má být vně ... roboti! ...
02.08.2007 15:56:00 | JardaCH
Tak s tou minutou na konci je to pravda. Nikdy se už nic nebude opakovat...v realitě ne...
01.08.2007 20:00:00 | embryo v hlave
nic se nebude opakovat!
(radši vykřičník než tečku)
a radši umřít
než prosit život o zpátečku
01.08.2007 18:22:00 | Elča
.... ó děkuji bohu ... doposud mě nepřihlášení obcházeli obloukem ...:-))
Díky ti příteli, že jsi mě potěšil v mé samotě ... a ta fena ve mně, ... co již nehárá ... zase radostně vyje ... :-))
01.08.2007 17:46:00 | HarryHH