Krása, budoucnost, hodnoty...
Anotace: .. báseň trošku starší....
Krása-
koupíš si jí za pár stovek-
prodává se na potkání
-
rtěnky na ústa,
co lžou
-
krémy na vrásky
ze smutku
-
parfémy,
aby překryly to, co smrdí
(ať to je i duše)
-
a pro srdce?
časopis Bravo Girl.
Budoucnost-
utíkat,utíkat, utíkat-
nebo ten pocit nemáš?
Běž, ať doděláš střední školu
s maturitou a pak?
Čtyři vysoké.
Kariéra.
Smrt.
Hodnoty-
přeházené pozpátku i vertikálně
utopené generace
ve sklenicích od piva.
Co na tom.
Být či nebýt.
Co na tom dneska záleží.
Láska=sex
sny=nejsou
budoucnost=uspěchaná
Komentáře (1)
Komentujících (1)