Anotace: Co říct.... není lehký napsat básničku, která by zaujala. Zrovna tady!! Mezi o mnoho staršíma básnikama, možná spíš nadanějšíma. Tohle je takový malý vyprávění, o tom, co jsem já. Ať už to nikdo nečte, nebo ano, poslední básníčku sem ještě přidám.
Tak tahle se ti Thesinko opravdu moc povedla. Je vidět, že píšeš ze sebe a v tom je asi největší hodnota tvé básně. Hezky se to četlo. :o)
06.08.2007 09:12:00 | Malé nic
Tak ty si 100 fakt zasloužíš,ve 12ti a co dokážeš..určitě to má nějaký svý chyby, ale na to že je ti 12 si to zvládla skvěle...fakt smekám
03.08.2007 17:05:00 | embryo v hlave
Tu stovku Ti dávám vzhledem k Tvému věku, jako takové malé povzbuzení na další tvorbu. Jinak můžu poradit jen jediné: piš a piš. Časem se to zlepší a Tvoje básničky budou opravdu dobré.
02.08.2007 16:10:00 | Psavec
Jsem z toho paf! Tak mladá a tak dokáže psát. Nic ti nevytýkám, je pravda, že jsem shlédla pár technických nedokonalostí proti tomu obsahu. Je to tak krásné až smutné. Srdce na dlani.Krásné vyložení tvojí osobnosti.Trošku jsem se v týto básničce našla. Jsem vcelku podobná bytost.Nikam se moc nehrnu. Musím ti zatleskat.A doporučit svoji "Nohu kulhavou" v lecčems se podobá. Zkus to, ale do ničeho nenutím. Hodně štěstí!
02.08.2007 15:18:00 | W.O.K.O.