Já
Lodí odplouvám do dálek,
velké vlny mne tiší,
srdce bije, zářím.
Ach to mne těší.
Jsem však kotvou,
domov mou jistotou,
vše zde žije, své místo má,
opatrují mne a já to přijímám.
Odevzdat se,
milovat,
ale kde je teď mé já?
Ztratilo se a já jsem tak opuštěná.
Jsme dvě? Nebo kolik nás ve mě je?
Cikánka bláznivá,
tančí a usmívá,
Cestovatelka vášnivá,
Opatrovnice přirozená,
pravidlům uctivá.
Je nás hodně,
ale domluvme se.
Jedna druhou za ruku vést může,
duše pak spokojená roste,
a Já v harmonii potkám své štěstí a muže.
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček, Morgenstern
Komentáře (2)
Komentujících (2)