Okurková sezona
Anotace: něco o okurkách, dalo by se říci :o)
V parném létě vyběhlo
pár hladových rukou
na pustá pole
/na ty horní i ta dole/
Rvou se o kus
zelené nati
/nesmí se nic ztratit/
trhají vše
ty plody nehezké
/z hlíny pozemské/
Plody přezrále
i ty hnijící
Plody nezralé
ty žlutě svítící
Pod letním nebem
se rvou stovky rukou
co nejvic toho
na saláty
na kompoty
/na výlety
na trampoty/
a nad nimi cedule
ze dřeva
/snad z dubu
toho letníhu/
skvělá fazona
a písmenka
Okurková sezona
Komentáře (6)
Komentujících (6)