Anotace: Představte si pod tím, co chcete.
Musela tam být,to není možný.Nebo všichni vymřeli?
Jak není s kým promluvit,tak raděj pryč.
02.08.2007 21:00:00 | s.e.n
Joj! Jehlásku, tos mi připoměl teď akorát uplynulej tejden na vodě. Jeli jsme Ohři a kolem je spousta takovýchhle míst. Bylo krásně a nebe modrý (a nebo zatažený), ale čisto a pusto prázno... nádhera!!!
02.08.2007 19:13:00 | Hannazka