Anotace: Život jde dál, já vím. A cestu si hledám. Ale sama, být sama v tom velkém a zlém světě je těžké, to musíte uznat...:-(
jo...mno tak tohle znám taky dobře...jenže v trochu jiným podání...Ale líbilo se mi to...A pamatuj naděje umírá poslední,vždycky se najde někdo kdo tě podrží!
08.09.2007 20:42:00 | Anneli
Moje mila .. ted Tepohoupam ve sve naruci, abys trochu zapomelaano? A zítra uz nebudes vedet nic, jsi andilek, napsala jsi basnicku velmi hezky.
17.08.2007 13:36:00 | carodejka
Najdeš si jinou...už nebude taková jako takhle,ale bude líp než teď! ;-)
12.08.2007 15:15:00 | Chancer