Anotace: ...píše se rok 2072...vybral jsem ze školních elektronických a4rkových slohovek pár vět...téma bylo...vzpomínky našich dědečků a babiček...
Ale ano,bude to tak i po létech.
Pokud se to nezmění v pár sekundách,ale to by pak nemohl nikdo hodnotit,nezbyl by.A na to se nesmí ani pomyslet.
11.08.2007 11:45:00 | s.e.n
Promiň, nepodepisuji tvá slova...možná jsem špatně četla...ale co bude...JE JEN NAŠE VINA!!!
03.08.2007 17:59:00 | Mirka Hedbávná
... komu zvoní hrana ...
... koukej ještě vnukům napsat pohádky na dobrou noc ...
03.08.2007 07:29:00 | Marcella
přesně podobný styl myšlení jako mám já... ale kdo taky ne... skvělé..
02.08.2007 22:12:00 | black.heart
Snad bude ještě dlouho Matička Země, k nám milosrdná...za to všechno, co jí provádíme...
02.08.2007 21:49:00 | Lorraine