Sám
Anotace: jen pocit...................
Sám sebou opuštěný navždy
duši mi touhy vraždí
sám v sobě ztracený
nestojím trápím se na zemi
zoufale málo
tak málo a nechce se mi žít
tak málo
prosím
nemohu marně se hledám
sám sebe
nikomu nedám
sám sebou opustil jsem navždy
touhy
život mě vraždí
už nestojím a nechce se mi lhát
ztratit se a nekonečně spát
ztratit se prostě v nebytí
slunce už zhaslo
nesvítí
jít dávno není kam
odpusť
proč jsem tak sám
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Myrja, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)