Sny se hodí na papír
i nějaké ty zážitky.
V sobě cítím stále mír
pod světlem zářivky.
Nezávaznost, kreativnost,
naturel je moje krédo.
Sentimentů je tu dost,
naturalizmus - to je jméno!
Rád vám ve všem oponuji,
jako u soudu žalobce.
Ironii se podvoluji,
někdy si hraju na sobce.
Fantazie se hodí na papír,
příběh krapet přiostřit.
Ego je náš velký kavalír
a dílku dodá ostrý břit.
Lidi se však rádi ozvou,
bude se o čem povídat.
Do ulity k sobě vás si pozvou
a začnou vás hezky zpovídat.
Velmi ostrá Jehla
08.08.2007 15:31:00 | jehlaspichlas
No jo! To je náš Jehlásek... Krásně nastehované Sníčku!
----
Už PLOvu!
03.08.2007 16:48:00 | Hannazka