Den Matek
Anotace: šecko nej maminy :)) nejvíc nej však tobě mamuško!!!
Sbírka:
Svátky, události
MAMINKA
M é díky patří tobě, mámo
A nděli s křídly bělásků
M áš na rukou i v očích psáno
I dol pro něhu a pro lásku…
N oc měníš v den a peklo v nebe
K dyž usmíváš se nebo pláčeš
A rozdáváš tak kousky sebe....
ZMATEK
Už z toho mám v hlavě zmatek
státní svátek či den matek?
bez mamky, bych se nenarodil
koho by rus osvobodil?
proto vzdávám poctu tobě..
snad odpustí mi..
nejvyšší sovět!
HODNÝ MANŽEL
Co bude k jídlu, kde mám ty kalhoty
proč není pivo,zas děláš drahoty!
kde sou mí ponožky? A kde mám trenky?
Zas si je vyprala, tak to si pos…
Cože?! Máš svátek?!Co je to za blbost
Jakej den matek?!Už toho fakt mám dost!
Ukliď to nádobí už mě to nebaví, já du do hospody…
KVĚTINA
Na louce kvete květina
voní jak všechny krásy světa
je jemná, něžná, jediná
to pro tebe tu vzkvétá
já chtěl bych ti jí věnovat
k svátku všech svátků přát..
snad budeš se z ní radovat
Maminko mám tě rád!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)