Noční
Anotace: Ach ty anotace....co napsat...byla mi zima a chtělo se mi spát.
Je ticho a tma
Měsíc a hvězdy
se na mě dívají,
je mi zima.
a jim je to jedno.
Na konci cigarety
je dva tisíce stupňů
a mým tělem jde chlad.
Kdesi přede mnou,
jde tiše stín.
Jeho tlapky
neslyšně stírají rosu,
je připraven.
Můj osobní vrah.
Krok za krokem
se sunu vpřed.
Myšlenky jsou jinde
jen unavené oči,
hledí do tmy.
Krok za krokem
jdu vstříc svítání.
Komentáře (10)
Komentujících (9)