slabost je lidská a já jsem člověk

slabost je lidská a já jsem člověk

Anotace: Carpe diem quam minimum credula postero. - Užij dne a nic nevěř budoucnosti.

Bát se lásky znamená bát se života a ti,
kdo se života bojí, jsou již ze tří čtvrtin mrtví.
Tancem v ohni popíráš sama sebe
z dětského přání zjeví se sen
polibkem dnešního rána očekávám tebe
odchází život, odchází sen za snem, chci ti to říci jen,
vzpomínat měl bych na dnešní den
Vidím tvojí jedinečnost, znám tvoji duši,
miloval jsem tě miloval jsem tě - moc ti to sluší.
odemkla jsi dveře do ticha,vlasy rozcuchané,
blahem a spokojenosti opliváš,
darem od boha, který v sobě máš.
Slunce už zapadalo za obzor a jeho poslední sytě žlutooranžové paprsky osvětlovaly střechy domů.Otevři své oči,
Pomalu se řítím do propasti smrti
Stál jsem na okraji, ptám se kdy přijde den z účtování.
Autor Rbb, 03.08.2007
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nevím proč mě pokaždé když čtu tvé básně bolí u srdce

03.08.2007 16:34:00 | Lucie Teru

A Ty se bojis lasky nebo zivota? Proc jsi mrtvy?

03.08.2007 13:29:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí