Tvá báseň mě naplnila smutkem z mé nenaplněné,celoživotní lásky.
A věříš,že i v mém věku stále věřím a doufám?
02.05.2008 11:58:00 | čertíček
na některé okamžiky stojí za to zaspat čas...jsou v nás,čisté a křehké ve své nekonečnosti.Nádherná básnička.K.
23.08.2007 13:00:00 | laura3
Je to vskutku krásná báseň, která má hloubku
prožitého a prožívaného citu a pro moji generaci
vzkaz: nikdy není pozdě, láska kvete v každém věku,
jen se jí musí šance dát,
je třeba hledat, pak ji najdeš,
umět ji pozvat, přivítat.
06.08.2007 08:48:00 | Beáta
To je tak krásně pravdivý. Tak lehce se to čte atakovou hloubku to má v sobě.
03.08.2007 17:20:00 | Lucie Teru