ona totiž pravda ... není veličinou absolutní ...
... a proto se lží občas smutní ...
když jedna i druhá snáší naše nakopnutí ...
*- ... jenže kolikrát je lepší jim dát co proto oběma ... pro jistotu ...:-))
17.09.2007 00:13:00 | HarryHH
Zajímavé.. Něco na té básničce bude.. A já zjistím co, až se mi maličko rozleží v hlavě:)
15.08.2007 16:59:00 | Santinan Black
Krutá pravda, hodně bolí,
je z ní radost - pro okolí,
když je krásná a nebolí,
pro okolí v očích solí...
14.08.2007 21:22:00 | zzlatý
Pravda by se měla říkat, lež je zrádná potvora, ale v životě je pár okamžiků, kdy říct pravdu i Ti nejotrlejší nedovedou...
Děkuji za návštěvu mých dílek a za komentáře.
12.08.2007 19:15:00 | Lorraine
Pravda je někdy prevít...mimochodem díky za návštěvu!Moje báseň Pravda a lež říká,že ani pořádně nevím,co je pravda...
10.08.2007 11:02:00 | Chancer